Mobile learning

Snackson

Evolucionant cap a un aprenentatge més natural.

Mobile

Microlearning

Gamificación


Snackson és el teu canal d’aprenentatge mòbil. Millora la formació dels equips de treball, utilitzant una metodologia pròpia basade en mòbil, microlearning i dinàmiques de gamificació.

Microlearning:

Posem el focus en el contingut, eliminant el superflu i accentuant els conceptes clau.

Gamificación:

Apliquem les dinàmiques de gamificació de forma senzilla, sense oblidar-nos que els nostre focus és l’aprenentatge.

Rich Media:

Els continguts són modulars, versàtils, reutilitzables i amb gran poder visual. A més, són senzills de crear i fàcils d’assimilar.

Necessites formar en temps rècord i a baix cost al teu personal en formació comercial, llançament de productes, RGDP, procediments interns i plans d’acolliment, igualtat, prevenció de riscos, resucitación cardiopulmonar o qualsevol altre tema?

Amb Snackson t’asseguraràs que el coneixement arribi a on estan els teus usuaris: directament a través del seu mòbil.

Vols provar Snackson?

La empresa responsable del tratamiento es DESIGNTRAINING SERVICES FOR E-LEARNING, S.L. La finalidad para la cual se recaban los datos es solicitar información o realizar cualquier consulta relacionada con la empresa. La legitimación para captar la información es el propio consentimiento del interesado. Los datos no serán cedidos a terceros, salvo obligación legal. Los usuarios disponen del derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional. Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en la dirección https://www.designtraining.cat//ca/politica-de-privacitat/

He llegit i accepto la Política de Privacitat.