Clients

Clients

El plaer de treballar es dóna quan els teus clients passen a ser companys de viatge.

Amb l'experiència i consells de Designtraining hem aconseguit incorporar a la formació nous formats pedagògics. Ens donen un valor diferencial en els seus productes formatius aportant agilitat, senzillesa i simplicitat en el disseny i la transformació de continguts.

LlorençMutua Universal

Treballar amb Designtraining és sempre garantia d'èxit. En Jordi i els seus companys són professionals molt creatius en les seves propostes i àgils en les seves respostes. Hem treballat amb ells en projectes molt variats en l'àmbit de la formació e-learning i sempre ens han proposat enfocaments innovadors. A més, imprimeixen un segell molt personal a tots els seus projectes, treballant-los amb molta energia i implicació. Els resultats en tots els casos sempre han estat molt positius i amb una alta satisfacció per part del nostre client intern.

LaiaRoche Diagnostics

La forma de treballar de Designtraining és per a nosaltres parlar d'innovació, creativitat, adaptació, proposta de solucions i agilitat. Tot això combinat ha fet que hàgim comptat amb en Jordi en molts dels nostres principals projectes de formació e-learning en els quals hem pogut aconseguir l'objectiu pedagògic amb èxit. A més, transmet implicació personal i confiança, el que per a nosaltres és també molt important.

BeaRACC

Confien en nosaltres: